Kattopeltityöt alan ammattilaiselta

Kattopeltityöt - Meiltä saat kattopeltityöt sekä kattoremontoitaviin kohteisiin, että uudisrakennuksiin. Tikkurilan Rakennus-Pelti Oy on peltikattojen, sadevesijärjestelmien ja kattoturvatuotteiden asiantuntija. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla ja Pohjois-Karjalan alueella. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen ja sen mukanaan tuomaan ammattitaitoon. Tikkurilan Rakennus-Pelti on perustettu vuonna 1991 ja erottuu edukseen osaavalla palvelulla, tehokkuudella ja reiluudella. Yrityksemme on oikea yhteistyökumppani kun kyseessä on isommankin rakennuksen peltikattotyöt. Erikoisosaamiseen kuuluvat konesaumakatot, kaarevia pintoja sisältävät kattorakenteet, sekä kuparikatot. Ammattilaisemme osaavat valita kanssasi rakennukseen ja ympäristöön sopivat, tarpeen mukaiset mutta myös silmää hivelevät ratkaisut. Meihin kannattaa olla yhteydessä jo projektin suunnitteluvaiheessa. Kokemuksen tuomalla varmuudella osaamme kertoa erilaisista ratkaisuista ja mahdollisuuksista, jotka ovat oikeita juuri sinun tarpeissasi. Anna ammattilaisten hoitaa rakennuksesi kattopeltityöt suunnittelusta toteutukseen, niin olet varmoissa käsissä. Teemme kaikki kattopeltityöt lain mukaisia turvallisuuspykäliä noudattaen ja hoidamme homman alusta loppuun.

Luottoluokitus tai kattopeltityöt, me olemme AAA-luokkaa!

Tikkurilan Rakennus-Pelti kuuluu Suomessa korkeimpaan luottoluokitukseen eli AAA-luokkaan. Tämä kertoo tinkimättömästä tavasta hoitaa asiat kunnolla ja huolellisesti jokaisessa yksityiskohdassakin. Kattopeltityöt kannattaa hoitaa parhaan kanssa, ja siksi Tikkurilan Rakennus-Pelti on oikea valinta. Yrityksen valikoimiin kuuluvat kaikki kattopeltityöt, sekä peltikattoihin liittyvät ratkaisut. Olipa kyse sitten profiilipeltikatosta, konesaumakatosta tai pitkäikäisestä kuparikatosta, ratkaisu on meillä. Kattopeltityöt sisältävät myös tarvittaessa kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät ja rännit, kaikki tietysti asennettuna. Myös julkisivupellitykset ja ikkunapellitykset hoidetaan ammattitaitoisesti ja nopeasti. Omiin vahvuuksiimme kuuluvat myös kattopeltityöt isoissa projekteissa, kuten julkisissa rakennuksissa ja taloyhtiöissä. Lähes 10 hengen porukallamme pystymme toteuttamaan vaativatkin projektit sovitun mukaisesti alusta loppuun.

Kun katollasi on asiaa, ota yhteyttä Tikkurilan Rakennus-Peltiin. Saat meiltä tarjouksen ja urakkalaskennan laadukkaille tuotteille ja ammattitaitoiselle asennukselle. Käyttämämme tuotteet ovat suurimmalta osin kotimaisten ja tunnettujen valmistajien tekemiä. Toimimme yhteistyössä esimerkiksi Ruukin, Plannjan, Nesco – kattoturvatuotteiden ja Oriman kanssa. Kun me teemme kattopeltityöt, tuet suomalaista työtä ja suomalaisia valmistajia.

Kattopeltityöt - Tikkurilan Rakennus-Pelti hoitaa homman

Alan ammattilaisen, Tikkurilan Rakennus-Pellin, toteuttamat peltikattotyöt ovat tilauksessa sovitun mukaisia, sekä kokemuksen tuomalla varmuudella tehtyjä. Pyydä tarjous meiltä, saat reilun palvelun ja alan ammattilaisten tinkimättömän laadun katollesi. Tarjouspyynnön jälkeen otamme yhteyttä ja tulemme tarkistamaan kohteen ja suunnittelemaan ratkaisun. Teemme tarjouksen, neuvottelemme yksityiskohdista ja toteutamme lupaamamme. Kun valitset meidät, saat koko palvelun kerralla. Tikkurilan Rakennus-Pelti on reilu yritys, johon voit luottaa.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai nettisivujemme yhteyspyynnön kautta. Tarjouspyynnön voit myös täyttää suoraan sivuillamme. Katso myös referenssimme ja kuvagalleriamme onnistuneista töistä, ja toteat itsekin että Tikkurilan Rakennus-Pelti osaa kattopeltityöt.