Laadukkaat kattoturvatuotteet ovat sijoitus turvallisuuteen

Kattoturvatuotteet ovat olennainen osa katon toimivuutta. Katoilla pitää aika ajoin tehdä huoltotöitä, siivota roskia tai käydä pudottamassa lunta. Nuohous on lakisääteistä, joten kaikissa tulisijan omaavissa rakennuksissa katolla käydään säännöllisesti. Jo lakikin vaatii että katolle on päästävä turvallisesti ja siellä työskenneltäessä on huomioitava turvallisuusnäkökohdat.

Kattoturvatuotteet kaikkiin tarpeisiin

Kattoturvatuotteet koostuvat erilaisista osista. Niihin sisältyvät seinätikkaat, katon lappeella olevat tikkaat sekä erilaiset kulkusillat eli hoitotasot, joiden avulla katolla liikkuminen voi tapahtua turvallisesti. Kulkusiltoihin tai muualle katolle voidaan kiinnittää myös turvakiskoja, joihin katolla olevien henkilöiden turvavaljaat saadaan tukevasti ja liikkumisen mahdollistavasti kiinni.

Kattoturvatuotteet sisältävät myös osia ja rakenteita, joiden avulla estetään lumen putoaminen kadulle tai kulkuväylille. Lumiesteitä on erilaisia. Esimerkiksi omakotitaloissa voidaan käyttää putkimallisia esteitä, kun taas korkeammissa rakennuksissa tavallisin ratkaisu on verkkolumieste. Lumiesteen on oltava tukevasti katolle kiinnitetty laite, joka estää lumipaakkujen tai jään putoamisen kulkuväylille. Toisaalta rakenteet eivät saa häiritä lumen poistoa katolta, joten lumiesteiden suunnittelu ja toteuttaminen kannattaa jättää ammattilaisten vastuulle. Tikkurilan Rakennus-Pelti on kokenut ammattilainen, jonka valikoimiin kuuluvat tunnettujen valmistajien CE-hyväksytyt kattoturvatuotteet. Kyseessä on rakennuksesi katolla työskentelevien turvallisuus, joten käytä ammattilaista suunnitelmissa ja toteutuksessa.

Kattoturvatuotteet lain vaatimusten mukaan

Tikkurilan Rakennus-Pelti tuntee kattoturvatuotteet ja toimittaa oikean ja lain mukaisen ratkaisun katollesi. Käyttämällä turvallisuuden varmistamiseen alan ammattilaista voit päästää lumen pudottajat ja nuohoojat huoletta katollesi. CE-hyväksytyt kattoturvatuotteet ja niiden oikeanlainen asennus ovat tuttuja Tikkurilan Rakennus-Pellin myynnille ja asentajille. Turvallisuus on asia josta ei voi tinkiä. Kiinteistön omistaja on vastuussa siitä, että rakennuksen katto on turvallinen niin talon asukkaille, katolla työskenteleville työntekijöille kuin ohikulkijoillekin. Lain minimivaatimukset voi ylittää, jolloin turvallisuus varmistuu ja rakennuksen katto on oikeasti turvallinen. Tiesitkö muuten että kattoturvallisuustarkistuksia saa tehdä vain siihen koulutettu henkilö? Kattoturvallisuutta käsitellään useissa eri laeissa, ja esimerkiksi asunto-osakeyhtiöissä hallituksen jäsenet ja isännöitsijät ovat vastuussa siitä että katto on turvallinen. Valitsemalla Tikkurilan Rakennus-Pellin kattoturvatuotteet ja asennuspalvelun voit olla huoletta tietäen, että katto on turvallinen niin työmiehille kuin ohikulkijoillekin.

Tikkurilan Rakennus-Pelti toimittaa kattoturvatuotteet

Alan ammattilaisen, Tikkurilan Rakennus-Pellin, toteuttamat kattoturvatuotteet ovat tilauksessa sovitun mukaisia sekä kokemuksen tuomalla varmuudella tehtyjä. Pyydä tarjous meiltä, saat reilun palvelun ja alan ammattilaisten tinkimättömän laadun katollesi. Tarjouspyynnön jälkeen otamme yhteyttä ja tulemme tarkistamaan kohteen ja suunnittelemaan ratkaisun. Teemme tarjouksen, neuvottelemme yksityiskohdista tarpeen vaatiessa ja toteutamme lupaamamme. Kun valitset meidät, saat koko palvelun kerralla. Tikkurilan Rakennus-Pelti on yritys, johon voit luottaa.

Hanki kattoturvatuotteet asennuksineen Tikkurilan Rakennus-Pelti Oy:ltä

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Keskustelemme mielellämme kanssasi siitä, ovatko rakennuksesi kattoturvallisuus kunnossa.