Konesaumakatto

Konesaumakatto kestää. Peltikatto on yleisin Suomessa käytetty kattomateriaali, ja pellin valintaan kattomateriaaliksi on monta painavaa syytä.

Kestävänä mutta kevyenä materiaalina pelti on sopiva valinta katolle kuin katolle. Peltikaton voi toteuttaa joko profiilipeltinä, joka sopii peruskattoihin tai valita konesaumakatto. Jos katolla on runsaasti läpivientejä, savupiippuja tai kattoikkunoita, kannattaa miettiä konesaumakattoa.

Laadukas ja kestävä konesaumakatto käsityönä

Konesaumattu katto tehdään käsityönä kohteen mittojen mukaan. Materiaali on sinkittyä tai värivalmista teräslevyä, joka leikataan ja saumataan tarpeen mukaan. Konesaumakatto on pitkäikäinen ratkaisu, joka on tehty kestämään. Myös katon huolto on minimaalista, parhaimmillaan katto vaatii vain roskien poiston pari kertaa vuodessa ja tarkistuksen sen yhteydessä. Jos katto on tehty sinkitystä pellistä, sen maalaaminen aika ajoin on katon kestävyyttä ylläpitävä tekijä. Pitkäikäinen konesaumakatto on kustannuksiltaan edullinen käyttövuotta kohden.

Asennus ammattilaiselta

Konesaumakaton asentaminen on aina ammattilaisen hommaa, sillä se vaatii erikoislaitteita. Vastineeksi saadaan varmasti vedenpitävä katto, jonka jokainen sauma on tiivis. Konesaumakaton kiinnittämisessä ei tarvita ruuveja tai nauloja, kuten profiilipeltikaton. Kokonaan käsityönä tehty katto on juuri rakennukseen sopiva ja ympäristöään täydentävä ratkaisu, joka miellyttää silmää ja ylläpitää rakennuksen arvoa vuosikymmeniä.

Tikkurilan Rakennus-Pelti on ammattilainen, joka toteuttamana konesaumakatto on tehty kestävästi ja oikein. Tikkurilan Rakennus-Pellin ammattilaiset huomioivat myös kokonaisuuden yksityiskohtia myöden, joten myös rännit, lumiesteet, tikkaat, hoitotasot ja muut yksityiskohdat tulee suunniteltua ja toteutettua oikein ja lisäämään turvallisuutta. Tikkurilan Rakennus-Pelti tekee kaiken katollesi.

Konesaumakatto on oikea valinta haastaville katoille

Konesaumakaton kiinnittämisessä ei käytetä ruuveja tai nauloja, vaan katto kiinnitetään ruoteisiin saumojen väliin jäävillä kiinnikkeillä. Konesaumakatto tehdään kaksinkertaisilla, ylös nostetuilla konesaumoilla niin ettei kattoon tule yhtäkään reikää. Tämän vuoksi konesaumakatto on monelle ainoa ja oikea ratkaisu, johon on luotettu jo vuosikymmenet. Etenkin, jos rakennettavassa tai remontoitavassa kohteessa on runsaasti kulmia, läpivientejä tai kattoikkunoita, puolustaa konesaumakatto paikkaansa. Konesaumakaton ratkaisussa läpiviennit, kuten savupiipun tai ilmastointiputken juuret saadaan saumattua yhtenäiseksi muun katon kanssa, jolloin vuodon mahdollisuudet on eliminoitu näiltäkin osin.

Konesaumakatto on yleinen ratkaisu isoissa kohteissa, joissa käytetään etenkin sinkitystä pellistä tehtäviä kattoja. Pitkäikäinen konesaumakatto on arvotalon kruunu, joka kestää vuosikymmeniä.

Miksi valita konesaumattu peltikatto?

  • Ammattilaisen asentamana konesaumakatosta tulee varmasti vedenpitävä.
  • Konesaumattu peltikatto on erittäin kestävä ja pitkäikäinen.
  • Konesaumakatto on siistin ja arvokkaan näköinen.
  • Konesaumattu peltikatto voidaan asentaa myös vaativille ja monimuotoisille katoille.

Tikkurilan Rakennus-Pelti toteuttaa kestävät konesaumakatot

Alan ammattilaisen, Tikkurilan Rakennus-Pellin, toteuttama katto on tilauksessa sovitun mukainen ja varmasti vesitiivis ja kestävä. Pyydä meiltä tarjousta, saat reilun palvelun ja alan ammattilaisten tinkimättömän laadun katollesi. Tarjouspyynnön jälkeen otamme yhteyttä ja tulemme mittaamaan kohteen ja suunnittelemaan ratkaisun. Teemme tarjouksen, neuvottelemme yksityiskohdista ja toteutamme lupaamamme. Kun valitset meidät konesaumakattosi toteuttajaksi, saat koko palvelun kerralla. Tikkurilan Rakennus-Pelti on yritys, johon voit luottaa.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Tikkurilan Rakennus-Pelti Oy:ltä myös laadukkaat kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät katollesi!