Kestävä peltikatto nousee ammattilaisen toimesta nopeasti

Peltikatto on Suomen yleisin katto, ja siihen on syynsä. Pohjolan olosuhteissa katolta vaaditaan paljon. Peltikatto on monellakin tapaa loistava ja rakennuksen arvoa ylläpitävä valinta. Tikkurilan Rakennus-Pelti Oy toteuttaa peltikatot sopimuksen mukaan ja kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.

Kestävä ja helposti ylläpidettävä peltikatto

Materiaalina pelti on kestävää ja kevyttä, joten se sopii katolle kuin katolle. Peltikaton materiaali on yleisimmin muotoon valssattua teräslevyä, joka on sinkitty tai maalattu jo tehtaalla värivalmiiksi. Keveyden ansiosta alusrakenteet voidaan mitoittaa järkevästi. Peltikatto vaatii vain vähän huoltotoimia muihin materiaaleihin verrattuna, jolloin myös sen ylläpitokustannukset ovat pieniä. Katon tarkistus pari kertaa vuodessa roskien poiston yhteydessä on useimmiten riittävä huoltotoimi.

Peltikatto on suhteellisen helposti ja nopeasti asennettava katto, joten katon asennushinta on kilpailukykyinen. Pitkäikäisenä ja kestävänä peltikatto on katto jonka kustannukset käyttövuotta kohden jäävät pieniksi muihin kattomateriaaleihin nähden.

Ammattitaitoinen katon asennus

Hyvästä katosta tulee vielä parempi, kun se asennetaan ammattitaitoisesti ja oikein. Tällöin katosta tulee varmasti säänkestävä ja sateenpitävä, ja voit olla sen suojassa huoletta. Peltikaton valinnassa ja asennuksessa kannattaakin luottaa kokeneisiin ammattilaisiin ja valita Tikkurilan Rakennus-Pelti tekemään taloosi peltikatto kokonaisratkaisuna. Huolellinen ja laadukkailla materiaaleilla tehty asennus varmistaa rakennuksen arvon pitkälle eteenpäin. Kokeneet ammattilaiset huomioivat kokonaisuuden, joten samalla myös rännit, lumiesteet, tikkaat ja muut yksityiskohdat tulevat kuntoon ja oikein asennettuna. Tikkurilan Rakennus-Pelti tekee kaiken katollesi.

Peltikatto Tikkurilan Rakennus-Pellin laajasta valikoimasta

Peltikaton monipuoliset profiili- ja värivalikoimat varmistavat että valitsemasi katto sopii juuri sinun rakennukseesi ja ympäristöönsä täydellisesti. Näin saat taloon myös silmää miellyttävän katon.

Yksinkertaisin ja useimmiten käytetty ratkaisu on profiilipellistä valmistettu peltikatto, joka sopii useimpiin kohteisiin. Käyttämiämme profiilipeltejä ovat tunnettujen, suomalaisten valmistajien Ruukin ja Plannjan kattopellit. Merkittävät suomalaiset valmistajat takaavat, että valinnan varaa löytyy niin värityksessä kuin profiilin muotoilussakin. Toimittamamme katto voi olla profiililtaan esimerkiksi aaltomaista, tiilikuviointia jäljittelevää tai vaikka suoraa, konesaumattua kattoa muistuttavaa. Värivalmis profiili toimitetaan tehtaalta värivalmiina, jolloin noudatetaan valmistajan yleistä värikarttaa. Jos haluamaasi väriä ei löydy valikoimista, voi profiilipeltikaton hankkia myös sinkittynä ja maalata haluamallasi sävyllä.

Erikoisempiin kattoihin, joissa on runsaasti kulmia, läpivientejä tai kattoikkunoita, suosittelemme konesaumattua peltikattoa. Konesaumattu peltikatto tehdään käsityönä, eikä sen kiinnittämisessä käytetä ruuveja, kuten profiilipeltikatossa. Pitkäikäinen konesaumakatto on arvotalon kruunu joka kestää vuosikymmeniä.

Tikkurilan Rakennus-Pelti hoitaa homman

Pyydä meiltä tarjous peltikattoremontti niin saat reilua palvelua ja alan ammattilaisen toteuttaman laadukkaan katon. Otamme yhteyttä tarjouspyynnön jälkeen ja saavumme paikan päälle ottamaan tarvittavat mitat ja suunnittelemaan ratkaisua. Teemme niiden perusteella tarjouksen, jonka jälkeen voidaan vielä neuvotella yksityiskohdista. Sopimuksen synnyttyä toteutamme sen, minkä lupaamme. Meiltä saat kattoremonti alusta loppuun. Pian huomaatte, että olemme luottamuksenne arvoinen yritys. Ota heti yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

 

Miksi kannattaa valita peltikatto?

  • Erinomainen hinta-laatusuhde.
  • Suhteellisen helppo asennettavuus.
  • Pitkä käyttöikä.

Näin valitset kattopellit oikein

  • Panosta laatuun, valitse laadukkaat kattopellit
  • Varmista saatavilla olevat värit ja pinnoitteet
  • Anna ammattilaisen auttaa peltien tilaamisessa

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »