Sadevesijärjestelmät viimeistelevät katon

Sadevesijärjestelmät ammattitaitoisesti asennettuna Tikkurilan Rakennus-Pelti Oy:ltä. Katto toimii rakennuksen suojana kosteutta ja säiden vaikutusta vastaan. Tärkeää on myös, että vedet siirretään katolta turvallisia reittejä pitkin pois rakennuksen läheisyydestä. Tässä mukaan kuvaan tulevat toimivat sadevesijärjestelmät. Kun vedet johdetaan turvallisesti kauemmas rakennuksen kivijalasta ja seinärakenteista, kosteusturvallisuus kasvaa ja mahdollinen kosteuden vaikutus itse taloon vähenee huomattavasti. On siksi tärkeää varmistaa, että sadevesijärjestelmät on suunniteltu ja toteutettu oikein ammattilaisen toimesta.

Oikein toteutetut sadevesijärjestelmät suojaavat rakenteita

Laadukkaan sadevesijärjestelmän eron heikkolaatuiseen huomaa vasta muutaman vuoden kuluttua. Kestävistä materiaaleista oikein toteutettu sadevesijärjestelmä ei vaurioidu suurestakaan lumikuormasta tai ala vuotaa saumoistaan. Jos ympäristössä on paljon lehtipuita, tulee sadevesijärjestelmien mitoituksessa ja toteutuksessa ottaa huomioon lehtien ja roskien vaikutus. Väärin toteutettuna lehdet ja roskat tukkivat sadevesijärjestelmät, jolloin vesi valuu vääriin paikkoihin aiheuttaen tuhojaan.

Sadevesijärjestelmän suunnittelussa ja toteuttamisessa kannattaa aina hyödyntää ammattilaisen osaamista ja alan tuntemusta. Tikkurilan Rakennus-Pelliltä löytyy kokemusta ja ammattitaitoa ja teemme sen minkä lupaamme.

Sadevesijärjestelmät mitoitetaan ja suunnitellaan kohteen mukaan

Sadevesijärjestelmät lähtevät katon lappeelle kiinnitetyistä vesikouruista, jotka keräävät katolle sataneen veden. Vesikouruista vesi valuu ränneihin, joista edelleen joko suoraan maahan tai viemäriin. Tarkoitus on, ettei vesi kastele
rakennuksen seiniä tai sokkelia. Peltikaton kanssa sopii hyvin käytettäväksi peltiä myös vesikourun materiaalina, jolloin se sopii hyvin yhteen katon kanssa. Kattoremontin yhteydessä tai uudisrakennuksen ollessa kyseessä, voidaan vesikourut toteuttaa piilokouruna, jolloin sitä ei näe ulospäin. Kattoremontissa on hyvä myös sadevesijärjestelmät päivittää ajan tasalle. Vesikourujen huoltomaalaukset voidaan toteuttaa yhdessä katon huoltomaalauksen kanssa, jolla varmistetaan niiden mahdollisimman pitkä käyttöikä. Lue lisää vesikouruista täältä.

Hanki laadukkaat sadevesijärjestelmät Tikkurilan Rakennus-Pelliltä

Toteuttamamme projektit ovat aina tilauksen mukaisia ja kokeneiden ammattilaisen toteuttamia. Kun pyydät meiltä tarjouksen, saat reilua ja varmasti laadukasta palvelua. Otamme yhteyttä tarjouspyyntöön liittyen ja ennen tarjouksen tekemistä tulemme paikan päälle ottamaan mitat ja suunnittelemme parhaimman ratkaisun. Tarjouksen hyväksymisen ja yksityiskohtien neuvottelun jälkeen toteutamme sen mitä olemme luvanneet.
Meiltä saat koko palvelun kerralla ja olemme luottamuksenne arvoinen yritys.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse soittamalla 0400 704 138 tai sähköpostitse. Voit myös täyttää yhteydenottolomakkeen sivustollamme. Keskustelemme mielellämme kanssasi kattoprojektistanne tai sadevesijärjestelmän uusimisesta.